Disclaimer

Disclaimer voor titorkoopcenter.nl

TitorKoopCenter (Kamer van Koophandel: 54786967) verleent u hierbij toegang tot titorkoopcenter.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. TitorKoopCenter behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

TitorKoopCenter spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden artikelen worden aangeboden onder garantie en aanspraak op juistheid. Deze artikelen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TitorKoopCenter. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met TitorKoopCenter.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan TitorKoopCenter nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze artikelen liggen bij TitorKoopCenter. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze artikelen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van TitorKoopCenter, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke artikelen anders aangegeven is.


Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
 

© 2012 - 2022 TitorKoopCenter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel